Reseller worden

EGOsketch is gebouwd als showcase van Invition om klanten te kunnen laten zien wat de mogelijkheden zijn van de print on demand services. Dat betekend dat ook jij zelfgemaakte telefoonhoesjes kunt verkopen! Er zijn verschillende mogelijkheden voor het doorverkopen van onze producten. Deze pagina geeft een korte omschrijving weer van deze services. Voor alle informatie omtrent het worden van een reseller kun je de website van Invition raadplegen.

Laat jouw klanten een telefoonhoesje personaliseren op jouw website

Er zijn twee manieren om dit te integreren op jouw website. De gemakkelijkste manier is het gebruiken van een WooCommerce webship, de Zakeke online product customizer of de Invition partner API. Met deze drie systemen kun je volledig geautomatiseerd jouw gepersonaliseerde telefoonhoesjes verkopen. Zakeke bouwt en beheert de customizer en wij doen al het ontwerp- en drukwerk. We zorgen ervoor dat alle mockups beschikbaar zijn en automatisch worden toegevoegd aan Zakeke. Wanneer een order wordt geplaatst, wordt deze automatisch door ons geprint en direct verzonden naar jouw klant. Jouw enige focus is het krijgen van zoveel mogelijk klanten!

De tweede optie is een custom integratie. Wanneer je werk met een ander e-commerce systeem of je hebt andere product designer software op je website, kunnen wij je voorzien van de integratiedocumentatie om jouw eigen integratie met onze partner API te maken. Je hebt hier wat programmeervaardigheden nodig om dit te laten werken.

Verkoop je eigen ontwerpen: printed on demand

Wanneer je je eigen ontwerpen wilt laten printen op een telefoonhoesje, ben je bij ons aan het goede adres! We hebben gewerkt met bekende influencers die hun Instagram foto’s of merchandise aan hun volgers verkopen, artiesten die de meest waanzinnige ontwerpen maken, portrait en bruiloft fotografen en meer inspirerende mensen om hen aan extra inkomten te helpen. We hebben software voor WordPress wat het gemakkelijk maakt om je eigen ontwerpen te verkopen, product foto’s genereren en je orders automatisch af te handelen. Je kunt je shop al binnen een dag online hebben. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zet gepersonaliseerde telefoonhoesjes in voor een marketingcampagne

Gepersonaliseerde telefoonhoesjes zijn een perfecte toevoeging aan marketingprojecten. We hebben verschillende projecten gedaan samen met grote marketing bedrijven om hun te helpen een boodschap over te dragen aan hun klanten. Onze medewerkers hebben samen met HSBC van stad tot stad gereisd met een mobiele print faciliteit om hun klanten te informeren over de mobiele bankieren applicatie. Persoonlijk contact met klanten is belangrijk voor HSBC en om dit te laten zien, konden de klanten een telefoonhoesje personaliseren welke zij al na 15 minuten ontvingen. Tevens hebben wij een groot giveaway project gedaan samen met Vredestein voor het promoten van hun winterbanden. We hebben een actiepagina gemaakt, een e-mail campagne gedaan en hebben duizenden gepersonaliseerde telefoonhoesjes geprint. Dit zijn twee voorbeelden van onze mogelijkheden. Heb jij een interessant idee? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Geen website? Geen programmeervaardigheden? Geen probleem!

Verkoop jij je producten in een winkel of begrijp je niet hoe de integratie werkt? Geen probleem! Met het Invition Dashboard kun je onze services gebruiken en je orders gemakkelijk handmatig plaatsen. Download de applicatie voor Windows, Mac, Android of iPhone en wij zullen je order met dezelfde snelheid verwerken. Wij kunnen je adviseren welke optie het beste bij je past.

Wil je meer informatie ontvangen of direct van start gaan? Ga naar onze reseller website!