Is mijn order al verzonden?

Wij sturen altijd een verzendbevestiging per e-mail. Heb je geen e-mail van ons ontvangen, ook niet in de spam box, neem dan contact met ons op. Het is mogelijk dat het mailadres verkeerd is gespeld. Op het moment dat je wel een orderbevestiging hebt ontvangen, maar nog geen verzend informatie, is jouw order waarschijnlijk in backorder. Deze zullen wij verzenden op het moment dat er weer voldoende voorraad is.

Gebruiken van je acccount voor het checken van de orderstatus

Wanneer je een account hebt aangemaakt tijdens de bestelling, kun je inloggen en de order opzoeken om zo achter de status te komen. If de orderstatus is compleet, dan is deze verzonden en onderweg naar jou. Is de order status ”processing of ”ready for production”, dan is de order nog niet verzonden.

Productie tijd

We werken met strikte productie tijden om ervoor te zorgen dat je jouw product op tijd geleverd krijgt. Op het moment dat je een order plaats op werkdagen voor 4 uur én we voldoende voorraad hebben, wordt de order dezelfde nog verzonden. Onze productie tijden zijn:

Maandag – vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur

Bestel je in het weekend, dan word de order op maandag verzonden voor het einde van de dag. Houd in gedachten dat wanneer een order met tracking wordt verzonden, het tot de volgende ochtend kan duren voordat de eerste resultaten van de track en trace zichtbaar zijn.