Betalen van jouw bestelling

Onze partner Multisafepay verwerkt voor ons de betalingen via hun beveiligde betaalplatform. Wij slaan geen betaalgegevens op en ontvangen alleen een bevestiging van jouw betaling. Veiligheid is voor ons zeer belangrijk en wij controleren regelmatig de veiligheid van ons afrekenproces. Onderstaande betaalmethoden worden ondersteund.

iDeal

Met iDeal betaal je via de betaalomgeving van je eigen bank. Als je bijvoorbeeld een rekening bij ABN AMRO hebt, kom je vanuit ons afrekenproces via een beveiligde verbinding bij internetbankieren van ABN AMRO terecht. Je eigen bank handelt vervolgens de betaling af waarna je weer terugkomt bij ons op de website.

Bancontact / MisterCash

Bancontact Mistercash zorgt al sinds 1989 voor gemakkelijk elektronisch betalen voor Belgische klanten. Wij ondersteunen transacties met Bancontact Mistercash, zodat je gemakkelijk met jouw eigen bankgegevens een betaling bij ons online kunt verrichtten.

PayPal

Via PayPal betaal je veilig en snel. Betalen gaat met een e-mailadres en een wachtwoord, je hoeft dus niet je bank- of creditcardgegevens in te voeren. Deze betaalmethode is enorm in opkomst en is met een transactievolume van 92 miljard dollar in 2010 een betrouwbare partner.

Mastercard

Met jouw Mastercard creditcard kun je eenvoudig bij ons een betaling verrichten. Vul jouw kaartgegevens in en de bestelling kan geplaatst worden. Uiteraard gaat alles via een beveiligde verbinding en komen de kaartgegevens nooit bij ons of derden, die niets met het betalingsverkeer te maken hebben, terecht.

Visa

Met jouw Visa creditcard kun je eenvoudig bij ons een betaling verrichten. Vul jouw kaartgegevens in en de bestelling kan geplaatst worden. Uiteraard gaat alles via een beveiligde verbinding en komen de kaartgegevens nooit bij ons of derden, die niets met het betalingsverkeer te maken hebben, terecht.

Betaal na ontvangst

Eerst zien, dan betalen? Ga voor de optie ‘Betaal na ontvangst’. Ontwerp een case en betaal pas als jouw bestelling thuisbezorgd is. Na ontvangst krijg je een e-mail met daarin het betaalverzoek. Klik op de link en kies voor iDEAL of bankoverboeking om de betaling direct te voltooien.